Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – PORR trebuie să repare lucrările inițiale din Triaj, din banii proprii, pe motiv că nu au fost executate conform standardelor de calitate necesare!

În această săptămână, cetățenii au observat noi lucrări la asfaltul din zona Triaj, care fusese finalizată cu doar câteva luni în urmă. Din dorința de a afla motivul acestor lucrări, l-am contactat pe primarul municipiului, Ioan Popa, care a explicat situația. „Sunt zone în care firma PORR efectuează reparații pentru lucrările realizate de ei, iar aceste reparații sunt finanțate din fondurile lor. Se refac porțiuni ale stratului de uzură și unele zone de trotuar. Aceste intervenții ar trebui să dureze aproximativ 3 săptămâni.“, a declarat primarul Ioan Popa. Astfel, lucrările vizează îmbunătățirea unor porțiuni recent amenajate, fără costuri suplimentare pentru administrația locală.

În altă ordine de idei, ieri, dis-de-dimineță, compania Electroechipament Industrial (EEI) a executat ultimele lucrări de reglare a firelor de contact pentru tramvaiele din Reșița. În cadrul acestui proiect, echipele tehnice au efectuat reglarea și mentenanța firelor de contact în zona centrală a orașului, contribuind la îmbunătățirea siguranței și eficienței transportului electric.

JCS- Denis Dutca

2 Comentarii

  1. Ar fi de vis ca la recepția finala a lucrărilor sa fie invitat, fie ca și observator, un grup de reșițeni aleși aleator sau în urma unei tombole… Constructorul și primăria ar putea avea niște surprize, nu tocmai plăcute…dar făcute de beneficiarii reali… adică reșițenii! Ce zici primare, te bagi?

Adaugă comentariu