Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – De data aceasta la o stână din Groapa Obanului! Apelul către salvamontiștii de pe Muntele Mic a venit de la Poliția Oțelu Roșu luni după-amiază! Intervenția salvatorilor a fost îngreunată de lăsarea întunericului și de terenul accidentat!

„Cu toate că nu mai era nimic de salvat, la solicitarea Poliției din Oțelu Roșu, o echipă de salvatori montani aparținând de Serviciul Salvamont Caraș-Severin s-a deplasat în zona accidentului pentru recuperarea trupului neînsuflețit și transportarea lui la morgă. Acțiunea a fost îngreunată de sosirea nopții și de faptul că terenul este unul foarte accidentat. Un semn de întrebare este dat de faptul că, în doar câteva zile, vorbim despre al doilea caz de deces apărut în zona de pășunat a Munților Țarcu.”, a precizat Cornel Galescu, șeful Serviciului Județean Salvamont Caraș-Severin.

Deocamdată nu se cunosc cauzele decesului! Este al doilea cioban care moare în mai puțin de o săptămână în Munții Țarcu. În urmă cu câteva zile, salvatorii montani au descoperit cadavrul carbonizat al unui alt cioban la o stână de pe Vârful Baicu, la limita județelor Caraș-Severin și Hunedoara.

JCS-R.M.

FOTO: Salvamont Caraș-Severin

Adaugă comentariu