Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a câștigat sâmbătă, 19 octombrie, cu scorul de 1-0, partida cu Corvinul Hunedoara, din etapa a X-a a Ligii 2!

Nimeni nu a luat în seamă Reșița la începutul campionatului, iar formația lui Stoican s-a „cocoțat” pe podium și cu siguranță nu mai vrea să se dea jos de acolo. În acest moment, rosso-nerii sunt în spatele unei formații care n-are drept de promovare. Singurul gol al partidei a fost înscris de Florian Haită în minutul 41, care a marcat superb dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri.

Încă din primul minut de joc, rosso-nerii i-au luat tare pe fotbaliștii Corvinului printr-un pressing agresiv, forțându-i astfel să joace cu mingi lungi. Formația din Hunedoara a făcut o partidă slabă, săracă în faze de poartă, fiind departe de jocul prestat în startul sezonului. Singura ocazie a echipei pregătite de Florin Maxim a fost lovitura de cap a lui Câmpan, respinsă de portarul Dincă.

Corvinul se află în acest moment la două înfrângeri consecutive în Liga 2. În schimb, Reșița a arătat mai multă dorință de a câștiga, jucătorii lui Stoican fiind mai mereu primii la minge și câștigând majoritatea duelurilor unu la unu. Defensiva a funcționat de această dată, n-au mai fost greșeli, semn că le-a prins bine fotbaliștilor pauza cauzată de jocurile echipei naționale. La acest meci, tânărul fotbalist Denis Gurin de la CSM Reșița a debutat în Liga 2. Jucătorul este încă un produs al formației din Valea Domanului.

CSM Reșița: Dincă, Dolghi, Elton da Silva, Rimovecz, Lascu, Dudea (cpt.)(D. Fărăgău 30′, Bocșan 63′), Cioiu, Chera, Haită (Al. Negru 73′), Samake (Andr. Burlacu 73′), Doană (Gurin 73′). Rezerve: Mat. Goga, Tucaliuc, Șteau, Jerdea.

Corvinul Hunedoara: Blaga, I. Pop (Chukwu 46′), Lică (cpt.), Ant. Manolache, Velisar, Cărăruș, Ackovski (Bradu 67′), Lupu (Gîrbiță 67′), Lehaire (Hergheligiu 77′), Nic. Pîrvulescu și Câmpan (Dar. Grigore 77′). Rezerve: Mutuligă, Otega, Predică, Al. Neacșa.

În urma acestei victorii, CSM Reșița a urcat pe podium, este pe locul 3, cu 20 de puncte. Tot 20 de puncte are și CSA Steaua, ocupanta locului secund, „militarii” având un golaveraj mai bun. De menționat ar fi faptul că bucureștenii n-au drept de promovare.

Urmează pentru CSM Reșița partida de sâmbătă, 26 octombrie, din deplasare, cu Metaloglobus. Formația din Capitală este pe locul 4, cu un punct în spatele echipei pregătite de Flavius Stoican.

JCS-Ștefan Moraru

Adaugă comentariu