Caraş-Severin, Romania

SACU – Nicolae Daminescu, primarul comunei, are multe proiecte în derulare, menite să îmbunătățească infrastructura și condițiile de viață din localitățile aparținătoare!

„Prin Programul Național de Investiții <Anghel Saligny>, modernizăm străzile din localitățile Tincova și Sălbăgelu Nou. Proiectul are un buget de 12 milioane de lei și termenul de finalizare este anul viitor.“, a declarat primarul Daminescu.

În ceea ce privește sectorul agricol, acesta a menționat: „Prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), achiziționăm utilaje pentru agricultură, având alocată suma de 35.000 de euro.“

Daminescu a subliniat și progresele în educație, afirmând: „Am finalizat dotarea cu echipament și mobilier IT în școala gimnazială, proiect realizat din fonduri europene. De asemenea, am digitalizat primăria, tot prin fonduri europene, pentru a oferi servicii mai bune comunității.“

Un alt proiect important pe care l-a menționat este construirea unei alei pietonale în localitatea Sacu. „Suntem în faza de autorizare pentru o alee pietonală care duce la cimitir. Acest proiect este finanțat din fonduri locale, având o valoare de 200.000 de lei.“, a concluzionat edilul.

JCS-Denis Dutca

Adaugă comentariu