Caraş-Severin, Romania

CONSTANTIN DAICOVICIU – Recent, Daniel Boambeş, primarul din Constantin Daicoviciu, a semnat ordinul de începere a lucrărilor privind introducerea reţelei de gaze naturale în comună. Peste 1400 de gospodării din comuna cu satele aparţinătoare Căvăran, Prisaca, Zăgujeni, Maciova, Peştere şi Mâtnicu Mare se vor bucura de acest confort într-un viitor apropiat!

Investiţia se va realiza prin Programul Naţional„ Anghel Saligny“, deşi iniţial fusese acceptată la finanţare de Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene, în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare, spune edilul. „Am finalizat toate licitaţiile pentru implementarea investiţiei. Deşi în cadrul licitaţiei pentru desemnarea constructorului am avut o contestaţie, după reverificarea dosarului de licitaţie publică, s-a constatat de instituţia de verificare a documentelor că s-au respectat toate procedurile legale şi s-a avizat astfel desemnarea constructorului. De asemenea, am finalizat procedurile de licitaţie privind concesionarea serviciului de gaz, pentru întreaga investiţie, iar în urma procedurilor a câştigat o firmă din Bucureşti.“, a precizat primarul Boambeş.

JCS-Nicoleta Moraru

1 Comentariu

  1. În Cuptoare când, dom’primariu? Cand? Sau nu intra în preocupările tale… Ești prea ocupat cu schiabilul…de cetățenii din Cuptoare te doare la macaroană probabil…

Adaugă comentariu