Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Deşi pe surse s-au aflat numele celor care ar candida din partea PSD Caraş-Severin la alegerile parlamentare, lista rămâne definitivă abia joi!

Actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Marius Isac, potrivit surselor noastre, ar deschide lista pentru Camera Deputaţilor. Pe locurile doi şi trei se află Claudia Mihalcea, actual secretar al Camerei Deputaţilor, şi secretarul de stat Flavius Nedelcea. La Senat, primarul de Oţelu Roşu, Luca Mălăiescu, deschide lista, urmat pe locul 2 de fostul magistrat Gabriela Stuparu.

„Am avut ceva discuţii, dar listele rămân definitive în şedinţa de joi, când vom stabili exact cine şi cum candidează. Joi, listele PSD vor fi o certitudine!“, ne-a spus Silviu Hurduzeu, preşedintele PSD Caraş-Severin.

JCS-N.C.

5 Comentarii

  1. Ce realizări au avut Luca si Isac de au ajuns sa reprezinte judetul la Bucuresti ?
    In afara de implant de păr şi mutare din pnl in psd, nu s-au remarcat cu nimic.

    Cum a ramas cu deschiderea combinatului de la otelu ?

  2. Telescu Gheorghe Reply

    Bună seara, aș vrea să știu, când se apucă de drumul județean 571 Ciuchici Cărbunari.

    • Il face sigur Silviu numai sa se instaleze. Crina si aI lui au votat constant impotriva proiectului in CJ ca sa-l poata face SIlviu mai ales ca TOTI primarii din zona sunt psd-isti. Drumul asta va fi lucrarea de diploma a PSD, dupa care nu se va mai putea spune ca nu au realizat si socialistii ceva in judet mai ales ca Dunca le lasa toata documentatia gata iar Silviu are sprijin serios la Bucuresti. Sa trageti nadejde doar sa nu subcontracteze firmele lui Crina ca sa nu fie probleme cu latimea drumului.

  3. A se citi “listele sunt definitive, le vom citi joi”, Hurduzeu a ramas cu rolul simplu de curea de transmisie/ cititor de decizii (mai mult nu poate/vrea/ stie), daca vrea sa se delimiteze va pune pe altcineva sa le citeasca. Deciziile se iau la Bucuresti, iar el trebuie sa apara ca fiind cel care le comunica din partea celor care hotarasc. E un soldat disciplinat care are niste beneficii pe care nu vrea sa le piarda; toata vorbaria cu influenta din partid este vorbarie pt. pastrarea aparentelor de sef zonal care ia deciziile locale; e relativ usor de inlocuit si va fi sacrificat/ inlocuit atunci cand interesele celor de deasupra lui vor decide, poate va protesta putin dar daca i se ofera o alternativa prin vreo functie in vreo institutie de stat discreta si decent remunerata, nu vor exista nici unele.

Adaugă comentariu