Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Primăria Reșița organizează marți, 8 octombrie, o consultare publică privind reabilitarea mai multor zone degradate din acest cartier!

„Locuiești în Govândari și ai idei legate de investițiile necesare în cartierul tău, ai identificat o nevoie și vrei să fie rezolvată sau doar vrei să fii informat și să afli ce investiții pregătește municipalitatea la tine în zonă?“, sunt întrebările cu care Primăria deschide o nouă invitație la un dialog cu cetățenii.

Tema o reprezintă reabilitarea zonelor degradate aflate în interiorul Microraioanelor 2, 3 și 4, precum și cele din zona Căii Caransebeșului. „Prin acestă campanie de consultări dorim să identificăm exact problemele locuitorilor pentru a planifica următoarele proiecte de modernizare, astfel încât acestea să răspundă cât mai exact nevoilor cetățenilor. Toate ideile fezabile ce vin din partea locuitorilor din zonele enumerate vor fi integrate în proiectul de dezvoltare pe care Primăria Reșița îl va depune spre finanțare pentru următorul exercițiu financiar.“, precizează Municipalitatea.

Programul consultărilor de marți și locurile de întâlnire sunt următoarele: orele 11:00-13:30 – Zona Caransebeșului (în fața fostei Cantine UCMR); 14:00-16:30, Cartier Micro 4 (Parcul Siderurgistului), urmând ca la Cinema Dacia, începând cu ora 17:00, cei interesați să poată participa la o prezentare urmată de discuții cu privire la intervențiile propuse.

JCS-Walter Fleck

2 Comentarii

  1. Pe când o asemenea consultare la Cuptoare-Secu?
    Probabil niciodată , deoarece cartierele agricole plătitoare de taxe și impozite sunt bune doar de muls…

  2. Cocoscocos Reply

    Rusine, și noi cei din Micro 1 v-am votat necondiționat la alegeri, stau din 1963 dar nu s-a reabilitat vreo data fără celelalte microraioane, cu ce am greșit ca locuim in Micro 1?

Adaugă comentariu