Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Cu o investiţie de peste 2,5 milioane de lei, Anina este un oraş mult mai sigur. Cu bani europeni, la Anina au fost montate 174 de camere de supraveghere, în principal în apropierea unităţilor şcolare, a pieţelor, parcurilor, staţiilor de călători, parcărilor publice, precum şi la intrările şi ieşirile din oraş!

Realizarea acestei investiții va determina creșterea siguranței cetățeanului, spun reprezentanţii administraţiei locale. Sistemul este unul performant, permiţând vizualizarea și înregistrarea imaginilor video în dispecerat pe o perioadă minimă de 20 de zile.

Sistemul de supraveghere video al orașului Anina este finalizat, 174 de camere fiind funcționale. Lucrările au fost executate în baza contractului din 29.04.2024, valoarea totală a lucrărilor fiind de 2.534.305 lei. Sistemul este capabil să asigure supravegherea video a orașului și să permită vizualizarea și înregistrarea imaginilor video din aceste zone în dispecerat pe o perioadă minimă de 20 de zile. Realizarea acestei investiții va determina creșterea siguranței cetățeanului prin prevenirea şi descurajarea fenomenului contravențional/infracțional în zonele de risc “, a precizat Daniel Danu, viceprimarul cu atribuţii de primar al oraşului Anina.

JCS-Nicoleta Moraru

1 Comentariu

  1. Noroc cu camerele, ca nu mai trebuie nevestele sa sune la 112 ca sa vada cand vine betivul de la carciuma. Era singurul lucru de care mai avea nevoie Anina.

Adaugă comentariu