Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Scorul etapei l-au realizat cei de la Bogodinț, 12-1 în deplasarea de la Vrani, în timp ce caransebeșenii au trecut acasă cu 6-1 de CS Oravița!

În deplasarea de la Vrani, trupa condusă de Cristian Șodâncă n-a avut nicio problemă, marcând prin Ciurea (5), Neagu (3), Danci (2), Dalea și Marcu, gazdele reușind golul care să spele rușinea prin Cuzmanovici.

Pe „CFR”-ul din Parcul Teiuș, liderul Ligii a IV-a, Magica Balta a jucat cu CS Oravița și n-a avut emoții, chiar dacă elevii lui Ciprian Macovei au oferit o replică mult mai curajoasă decât celelalte două echipe pe care băltăreții le-au întâlnit până acum acasă. Până la urmă a fost 6-1 pentru băltăreții lui Petre Bona, goluri Feneș (2), Străin, Megheleș, Avramovici și Dovlete, două dintre reușite fiind de pus în ramă, prima a lui Bebe Feneș și cea a fundașului Dovlete, cel din urmă marcând destul de rar dar și când o face… Băieții lui Ciprian Macovei au fost cei care au avut ultimul cuvânt pe tabelă, la 6-0 pentru Magica, prin Barbu, asta și pe fondul relaxării intervenite în rândul caransebeșenilor care au dat posibilitatea tuturor jucătorilor din lot să evolueze.

„Este normal, după ce conduci 3-0, 4-0, 5-0, apare și relaxarea, dar e bine că se joacă și se câștigă. Am avut și jucători plecați, Bona în Danemarca, Bogdan Dragomir a avut o nuntă în familie, din astea, de-ale jucătorilor, dar săptămâna viitoare vom fi toți, va fi tot lotul apt.”, ne-a spus antrenorul Petre Bona după joc.

Cât despre derbyul cu Nera Bogodinț, de duminică, de la Lupac, tehnicianul liderului a avut același mesaj ca și înaintea jocului pe care echipa sa l-a disputat la Bozovici: „V-am mai spus, noi ne mobilizăm foarte bine în deplasare, jucăm mai bine în deplasare decât acasă. Mergem la Lupac să jucăm, cum am jucat și până acum, nu este un capăt de țară, gata, s-a terminat campionatul. Campionatul este lung, în retur vin și ei la noi, într-un campionat apar multe. Mergem să nu pierdem, e ceva normal și dacă avem și teren bun, vom juca de la egal la egal, nu se pune problema că mergem acolo victime. Repet, dacă ne mobilizăm, e foarte greu să ne bată cineva. Nu că suntem noi nu știu cine, dar numai pe greșeli de-ale noastre putem fi învinși. Bogodințul e o echipă ca și noi, ei vor promovarea, noi suntem modești, ne vedem de ale noastre.”

Magica Balta: Petruț, Birtea, Slaveți, Duțescu, Dovlete, Derbac, Feneș (cpt.), Arjocan, Străin, Avramovici, Megheleș. Rezerve: Ruicu-Kozma, Stanciu, Isac, Nicoară. Antrenor: Petre Bona.

CS Oravița: Sârbu, Covaci, Lucica (cpt.), Stanciu, Chifa, Tudor, Hulpan, Halas, Cioveie, Ursu, Torj. Rezerve: Simeria, Gruia, Rediu, Lupu, Bibiricea, Barbu. Antrenor: Ciprian Macovei.

Arbitri: Cosmin Corocan la centru, ajutat la cele două linii de Angelica Gruneanțu și Fabian Cibi. Observator: Marin Vărzan.

În clasamentul Ligii a IV-a Caraș-Severin, Magica rămâne lider, cu 15 puncte din tot atâtea posibile, urmată de Nera Bogodinț, cu 12 puncte, dar un meci mai puțin disputat. Tot 12 puncte, dar din cinci jocuri are și Viitorul Armeniș, trupa lui Ion Bica impunându-se pe stadionul Gloria în fața celor de la Mundo Reșița prin tripla lui Mihai Dragomir.

Alte rezultate din weekend în Liga a IV-a: CS Mehadia-CS Oțelu Roșu 4-1; CS Moldova Nouă-Narcisa Zervești 7-1; Voința Șoșdea-Nera Bozovici 0-1 și CSO Anina-Minerul Dognecea 4-2. Duminică, 6 octombrie, de la ora 12, pe terenul de la Lupac, se joacă Nera Bogodinț-Magica Balta Caransebeș, o partidă la finalul căreia ne-am putea face o idee despre cine va reprezenta județul anul viitor la barajul pentru Liga 3.

JCS-R.M.

Adaugă comentariu