Caraş-Severin, Romania

BERZOVIA – Accidentul de circulaţie a avut loc, marţi seara, după ce un bărbat de 70 ani ar fi pierdut controlul volanului și s-ar fi ciocnit frontal cu un alt vehicul care venea din sens opus. În urma impactului, șoferul a murit, iar două femei care se aflau cu el în maşină au fost rănite!

Potrivit IPJ Caraş-Severin, din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul de 70 de ani, care conducea un autoturism din direcţia Vermeş către Berzovia, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare într-o curbă periculoasă la dreapta şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de un şofer de 39 de ani.

„În urma accidentului, conducătorul auto de 70 de ani şi cele două pasagere din autoturism au ajuns la spital, rezultând decesul bărbatului şi vătămarea corporală a celor două femei. Conducătorul auto în vârstă de 39 de ani a fost testat cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative. Cercetările sunt continuate în acest caz pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul.”, au precizat cei de la IPJ Caraş-Severin.

JCS – L.A.