Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița n-a luat niciun punct din deplasarea de la Slatina, după ce gazdele au reușit să se impună luni cu scorul de 4-0 în fața echipei pregătite de Flavius Stoican, în etapa a VII-a a Ligii 2!

Primul gol al meciului a venit în urma unei greșeli în apărarea Reșiței. În minutul 7, fundașul Bocșan a trimis cu capul slab spre propriul portar, iar Mahadi Kayondo a urmărit și reluat peste Goga, deschizând astfel scorul pentru gazde. Al doilea gol a venit în finalul primei reprize, când fostul jucător al Ripensiei și Dumbrăviței, Călin Toma a avut o execuție superbă din partea dreaptă și a trimis mingea direct în vinclul porții lui Goga. În repriza secundă, încă din minutul 46, fotbaliștii reșițeni au mai primit un gol, Ionuț Mitran a reușit și el execuție asemănătoare cu cea a lui Călin Toma și a dus scorul de la 3-0 pentru gazde. După doar câteva minute de joc, Silvian Matei a marcat pentru 4-0 cu un șut din afara careului. Greșelile din defensivă continuă să o coste mult pe CSM Reșița, care se află la a doua etapă consecutivă în care nu a acumulat puncte.

CSM Reșița: Mat. Goga – Dolghi, Bocșan, Fota, Tucaliuc, Elton da Silva, Cioiu, Rimovecz, Haită (cpt.), Al. Negru, Lascu. Rezerve: Dincă – Samake, Chera, D. Fărăgău, Dam. Isac, Jerdea, Bărboianu, M. Angelov, Doană.

CSM Slatina: P. Toroc – I. Mitran, Gherghe, Bărăitaru, C. Toma (cpt.) – Trașcu, Sil. Matei – C-tin. Radu, Mihaiu, Golofca – Kayondo. Rezerve: Micu – D. Dragu, Burnea, Riza, D. Toma, Țîră, M. Cristea, Năstăsie, Trică.

După această etapă, Reșița a căzut pe locul 8 și a rămas cu 11 puncte. Slatina este pe locul 4, cu 14 puncte și are al treilea cel mai bun atac și a doua cea mai bună apărare din Liga 2. În etapa a VIII-a, CSM Reșița va întâlni pe 28 septembrie, de la ora 11, CS Concordia Chiajna, pe teren propriu.

JCS-Ștefan Moraru

 

Adaugă comentariu