Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Vremea bună a adus mai multe străzi asfaltate la Caransebeș, lucrările fiind realizate în ultimele zile, de precizat, toate doar cu fonduri din bugetul local!

Vorbim de străzile Decebal, Constantin Popasu (în perioada următoare vor fi modernizate și trotuarele), Arinilor, Rovinelor și Teiului, toate cu asfalt ca-n palmă, după ce au fost frezate de firma care a câștigat contractul de lucrări. Luni se lucra de zor la intersecția străzilor Vasile Alecsandri și Efrem Zăcan, pregătindu-se asfaltarea părții carosabile a parcării din zona Mall.

O altă veste bună în ceea ce privește infrastructura rutieră a Caransebeșului a venit în aceste zile din legislativul local, care a aprobat DALI-ul și indicatorii tehnico-economici pentru proiectul Modernizare străzi în municipiul Caransebeș, care se va derula pe Programul Anghel Saligny, în valoare de aproape 14 milioane de lei. În acest proiect sunt cuprinse alte 9 străzi: Tudor Vladimirescu, Țarinei, Teiușului, Valea Cenchii, Râul Alb, Pipirigul Mare, Zăganului, I. C. Brătianu și Vârful Pietrei.

Cel mai probabil, lucrările vor începe în primăvara viitoare. Doar bani să fie de la Guvern pentru aceste lucrări pe Anghel Saligny, pentru că în ultima perioadă au apărut ceva sincope în plata constructorilor, însă asupra acestui subiect vom reveni, mai ales că se anunță o rectificare bugetară majoră.

JCS-R.M.

1 Comentariu

  1. Liceul de Mate Fizica are o curte imensa care nu este nici parc si nici folosit .Impadurirea oraselului este obligatorie cu aceasta aglomeratie de masini.La fel in Resita, Oravita.

Adaugă comentariu