Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Deputatul Romulus-Marius Damian, membru al Parlamentului și al Comisiei pentru Învățământ a anunțat că a votat în favoarea Ordonanței de Urgență emise de Guvern, care prevede acordarea primelor anuale nete pentru personalul din învățământ!  

Conform noii reglementări, cadrele didactice vor primi un bonus de 1.500 de lei, iar personalul administrativ va beneficia de o primă de 500 de lei. De asemenea, se va acorda o primă pentru cariera profesională pe o perioadă de 4 ani. Această măsură va afecta peste 326.000 de angajați din sistemul educațional, primele urmând să fie distribuite la finalul lunii octombrie.

„Suntem recunoscători cadrelor didactice pentru munca lor neîntreruptă și dedicată, care joacă un rol esențial în formarea viitorului copiilor noștri și în construirea unei societăți educate și prospere. Această măsură de sprijin financiar este doar una dintre modalitățile prin care încercăm să recunoaștem contribuția lor inestimabilă.“, a declarat Damian.

Acesta a subliniat că autoritățile continuă să lucreze pentru a asigura condiții optime și resurse adecvate atât pentru cadrele didactice, cât și pentru elevi. „Suntem datori să le oferim nu doar resurse și recompense, ci și respectul și aprecierea pe care o merită.“, a mai adăugat deputatul PSD.

JCS-Denis Dutca

1 Comentariu

  1. Esti jalnic in incercarea de a cersi cateva voturi. Ar trebui sa ne explici de ce in Romania educata peste jumatate din absolventi sunt analfabeti functional, de ce copiii abandoneaza scoala si cei mai multi fug cat vad cu ochii de tara asta dupa 18 ani.

Adaugă comentariu