Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – Asta este întrebarea Primăriei Reșița în legătură cu concursul de biciclete pentru copii la Reșița, un eveniment găzduit de Banat Cycling Academy și Daniel Crista!

Banat Cycling Academy, împreună cu Daniel Crista, organizează un concurs de biciclete dedicat copiilor, care va avea loc pe 22 septembrie, în centrul civic al Reșiței. Evenimentul este deschis publicului larg și nu necesită un cont de Facebook pentru participare. Concursul se desfășoară pe o durată de 3 ore, iar copiii sunt invitați să participe în funcție de categoriile de vârstă: – 5-6 ani; – 7-8 ani; – 9-10 ani; – 11-12 ani; – 13-14 ani.

Casca de protecție este obligatorie pentru toți participanții. Înscrierile se deschid la ora 10:00 și se încheie la 10:45, fiind necesar acordul unui părinte sau al unui tutore legal pentru a valida participarea copiilor. Prima categorie va lua startul la ora 11:00.

Taxa de participare este inedită: un zâmbet din partea fiecărui copil. În caz de vreme nefavorabilă, concursul va fi amânat și reprogramat la o dată ulterioară.

Evenimentul este organizat în cadrul proiectului finanțat prin „Fondul RO Bike Valley”, cu susținerea Fundației Comunitare Timișoara, Fundației Comunitare Banatul Montan, Decathlon România și Primăriei Municipiului Reșița.

JCS-Denis Dutca

Adaugă comentariu