Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Municipiului Reșița, titular al proiectului Asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, precum și a accesului nemotorizat in zona stațiunii turistice de interes local Secu”, anunță publicul interesat asupra solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectulAsigurarea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, precum și a accesului nemotorizat in zona stațiunii turistice de interes local Secu”, propus a fi amplasat în intravilanul și extravilanul Municipiului Reșița și în intravilanul și extravilanul stațiunii de interes local Secu, județul Caraș-Severin.

Infomațiile privind proiectul propus pot pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin din Reșița, str. Petru Maior, nr. 73, în zilele de luni – joi, între orele 0800 – 1500 și vineri între orele 0800 – 1300 , precum și la sediul UAT Municipiul Reșița, Piața 1 Decembrie 1918 nr. 1 din municipiul Reșița, permanent.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Caraș-Severin din Reșița, str. Petru Maior, nr. 73.

Primar

IOAN POPA

Adaugă comentariu