Caraş-Severin, Romania

LUPAC – Deși oficialii clubului din Lupac au dat asigurări că Voința va juca și în noul sezon în Liga 3, cei de la FRF nu sunt de acord! Mai mult, se pare că antrenorul Gheorghe Manu este în discuții cu municipalitatea din Caransebeș pentru a prelua noua echipă cu care Primăria vrea să meargă în Liga a IV-a!

Federația Română de Fotbal a anunțat componența celor zece serii din Liga 3, cu 100 de echipe de echipe înscrise. Din păcate, lipsește AFC Voința Lupac! FRF a dat termen până pe 10 august Lupacului ca să-și plătească garanția de participare în competiții, iar pe 14 august, când au fost publicate seriile, formația cărășeană nu apare înscrisă în niciuna.

Cu două săptămâni și jumătate înainte de ziua oficială (31 august 2024) a începutului noului sezon de Liga 3, ediția 2024-2025, Comitetul de Urgență al FRF, compus din Răzvan Burleanu, preşedinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreşedinte FRF, și Octavian Goga, vicepreşedinte FRF, a aprobat, pe 14 august, componenţa celor 10 serii ale Ligii 3 împreună cu numerotarea acestora, urmare a împărţirii geografice a echipelor, după cum se specifică în referatul semnat de Felix Grigore, directorul Departamentului competiții al FRF. Componența seriilor Ligii 3 pentru sezonul 2024-2025 este următoarea: