Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița a trecut cu scorul de 2-0 de CSC Ghiroda și Giarmata Vii în turul 3 al Cupei României și s-a calificat în play-off-ul competiției! Reușitele reșițenilor au venit abia în partea secundă a meciului, calificarea fiind rezolvată grație golurilor înscrise de Ianis Doană în minutul 58 și Florian Haită în minutul 83!

„Am muncit pentru această victorie, deoarece am întâlnit o echipă care s-a apărat bine și care a alergat foarte tare. Vreau să-l felicit pe antrenorul Bălu, pentru că am întâlnit un adversar redutabil. Temperatura de la ora partidei a fost una destul de ridicată și de aceea vreau să felicit ambele formații și cred că a fost un ritm de joc destul de bun. Am avut câteva situații bune de a marca în prima repriză și este bine că am reușit să ne descătușăm în a doua prin execuția foarte frumoasă a lui Ianis Doană. Apoi, a venit acel șut foarte frumos al lui Haită. Cred că am obținut o victorie meritată și chiar ne doream să mergem mai departe în Cupa României. Cred că am fost echipa care am arătat o dorință mai mare de a merge mai departe. În turul următor mi-aș dori o echipă de nivelul nostru, de Liga 2, dar vom vedea ce ne vor rezerva sorții. Ne gândim și la grupe în cazul în care vom trece și de turul următor!”, a declarat după partidă antrenorul Flavius Stoican.

CSM Reșița: Dincă (Căpățână 46’) – Bărboianu (Al. Negru 46’), Dudea, Samake, Jerdea (Haită 56’), Fota, Rimovecz, Tucaliuc (Cioiu 74’), Dolghi, D. Fărăgău, Suciu (Doană 56’).

Pentru Reșița urmează partida de marți, 20 august, de la ora 19, cu Steaua, în Ghencea, în etapa a III-a a Ligii 2.

JCS-Ștefan Moraru

FOTO: CSC Ghiroda și Giarmata Vii