Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – A rămas mai puțin de o săptămână până la o nouă ediție a celui mai iubit festival de rock și metal din Țara Gugulanilor și nu numai. Leo, Cosmin și cei care sunt alături de ei în organizarea festivalului de la Caransebeș (16-17 august) promit și în acest an o ediție cu nume sonore!

„Avem a zecea ediție de Gugulan Rock în acest an, vom avea zece formații de excepție din țară și din străinătate. Îi așteptăm pe toți iubitorii muzicii și distracției din toată zona, pentru că o să avem vreme bună, berea e pregătită, e la rece, zilele următoare montăm și scena, pregătim tot confortul, aerul e curat, e tot ce avem nevoie pentru a ne distra la maxim. Suntem în același loc în care am făcut festivalul în ultimii patru ani, cartier Valea Cenchii, accesul e pe bază de bilete online. Vreau să mulțumesc și autorităților locale care au fost cu adevărat alături de noi și în acest an, ca de fiecare dată.”, ne-a spus Leo Gorczynski, cel care alături de Cosmin Mihuța punea piatra de temelie a festivalului în urmă cu 11 ani. Spunem 11, deși festivalul a ajuns la cea de-a zecea ediție, deoarece a fost și un an de pauză, în pandemie.

În ceea privește numele de pe afișul celor două zile de festival, îi putem menționa pe Evergrey, Equilibrium, dordeduh, God, Masterpiece, Anarhia, Reverse The Moment, Arsea, W3 4R3 NUM83R5 și Fittonia, trupe de mare calitate, cu un sunet de înalt nivel, după cum a precizat Leo Gorczynski. Așadar, nu ratați GUGULAN ROCK, vinerea și sâmbăta viitoare, în zona Valea Cenchii din Caransebeș! Prețul unui abonament pentru cele două zile de festival este de 150 de lei, iar biletul pentru cei care vin doar pentru o zi este de 100 de lei!

Festivalul este organizat de Asociația „Gugulan Rock”, cu sprijin de la Primăria Caransebeș, Casa de Cultură „George Suru” și Rock FM.

JCS-R.M.

FOTO: GUGULAN ROCK