Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Returul barajului de promovare în Liga 3 a fost doar o formalitate pentru campioana din Timiș, care i-a zdrobit pe gugulani cu 7-0, după ce Timișul Șag s-a impus și în urmă cu o săptămână, la Caransebeș, cu 5-1!

Pe arena din Șag a fost un galop de sănătate pentru trupa lui Luchin. Era deja 3-0 la pauză: „dublă” Octavian Drăghici (min. 15, 45), între reușitele fostului prim-divizionar intercalându-se cea a unui alt fotbalist care a evoluat în prima ligă: Petre Ivanovici (min. 41). Același Drăghici a reușit „tripla” în minutul 52, după care au urmat golurile marcate de Petruș (min. 76), Zaluschi (min. 79) și fostul jucător de la Mediaș și Poli, Alex Munteanu (min. 83).

Scor final, 7-0, unul mult prea dur în opinia directorului de imagine de la Magica Balta Caransebeș, Adrian Alexin: „Un joc foarte dezamăgitor al nostru, ce să facem… Noi ne-am pregătit, dar Șagul a fost mult mai pregătit decât noi. Din 2019 am tot muncit, am sperat, dar am avut ghinion, mai ales la tragerile la sorți.”

Magica Balta: Petruț, Dragomir, Duțescu, Birtea, Dovlete, Crăciun, Străin, Feneș, Bona, Derbac, Megheleș. Au mai intrat: Ruicu, Isac, Stancu și Slaveți.

Așadar, Timișul Șag merge în Liga 3 cu scorul general de 12-1. Un scor care, așa cum spuneam și săptămână trecută, ar trebui să dea de gândit celor care păstoresc fotbalul din Caraș-Severin, care are director de marketing, dar n-are rezultate, campioana județului nostru fiind de-a dreptul demolată de timișeni la baraj.

JCS-R.M.