Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Anotimpul rece, când confortul termic a fost unul dintre motivele care ne-a făcut să facem anumite alegeri vestimentare, este depășit cu pași repezi de vremea plăcută. În sfârșit, avem libertatea de a opta pentru mai puține staturi de haine, de a face combinații mai îndrăznețe, dar și de a purta încălțăminte care să ne îmbunătățească aspectul general al ținutelor.

În funcție de locul în care îți petreci timpul, poți să pui în coșul tău de cumpărături mai multe tipuri de încălțăminte versatilă, astfel încât să nu fii nevoită să faci investiții inutile ci, din contră, să fie ușor de asortat la mai multe ținute.

La birou

Ținutele de birou îți pot da bătăi de cap, mai ales în mediile business unde ai nevoie să porți un anumit tip de haine. Achiziționează-ți câteva modele de cămăși sau bluze pe care să le poți purta cu o pereche de pantaloni sau chiar cu o fustă conică. Ai grijă și de picioarele tale și alege încălțăminte care să nu te strângă sau să îți provoace bătături. E greu să reziști o zi întreagă atunci când ai un disconfort, însă pantofii de tip loafers de dama, disponibili pe site-ul Fashion Days, sunt adevărate comori în dulapul tău. Sunt atemporali, ușor de asortat și combină cu succes moda cu funcționalitatea. Totodată, au avantajul de a putea fi purtați în toate anotimpurile, dacă vremea de afară îți permite, doarece se pot achiziționa atât în varianta din piele naturală, ecologică, dar și din piele întoarsă.

La plimbare

Ce poate fi mai potrivit după o zi lungă și grea? Puțin timp liber, pe care să îl petreci alături de prieteni sau familie, departe de orice device sau sursă de stres. Acest aspect poate fi greu de atins în perioadele aglomerate de la muncă. Însă, cu puțin efort și mobilizare, cu siguranță vei reuși să faci ceea ce ți-ai propus. Încalță-te comod, cu o pereche de teniși, și poartă haine lejere care să te pregătească de momentele mult așteptate de relaxare. Alege-ți mărimea potrivită pentru a nu te strânge sau a-ți sări din picior, dar și un model care să îi permită piciorului să se miște în voie. Cel mai important este să consulți ghidul de mărimi înainte de a-i comanda, pentru a nu fi nevoită să îi returnezi. De asemenea, ca să te poți bucura cât mai mult timp de pantofii preferați, ar fi bine să îi alternezi cu o altă pereche, pentru a nu se uza așa ușor. Și nu uita că tocurile nu sunt aliatul tău atunci când vrei să ieși la plimbare, ci acestea sunt mai potrivite pentru o cină sau un cocktail la terasă.

Alege pantofii potriviți în funcție de ocazie, de tipul de activitate și, mai ales, în ton cu ținuta, și vei fi remarcată pentru stilul tău, în timp ce te vei simți confortabil.