Caraş-Severin, Romania

LUPAC – AFC Voința Lupac a terminat anul 2023 pe locul 7 în Seria a VIII-a a Ligii 3, reușind să câștige patru din ultimele cinci etape!

Cu Mircea Manu pe bancă, Lupacul a reușit evoluții foarte bune în ultima perioadă, iar președintele Marian Zuza se gândește deja la viitor. În pauza competițională, Voința va încerca să transfere jucători tineri și să-i formeze, care să crească pe lângă fotbaliștii experimentați din lot.

„Din păcate, am început un pic mai greu campionatul, dar pe parcurs am început să ne revenim. Am intrat pe linia pe plutire, iar neșansa a făcut ca să nu reușim să accedem în play-off. Sperăm că vom avea rezultate bune în continuare, băieții au rămas motivați, deci totul este bine la club. Primăria ne susține și îi mulțumim pe această cale. Am luat vacanța pe 15 decembrie, iar pregătirea o vom începe pe 15 ianuarie. Prima săptămână va fi de reacomodare la efort, vor urma câteva meciuri amicale și vom merge și într-un cantonament. Nu știm încă locația, probabil la Râul Alb, dar mai mult ca sigur cantonamentul va fi organizat în zona noastră. Venirea la echipă a antrenorului Mircea Manu a avut un impact pozitiv, omul și-a făcut treaba și suntem mulțumiți. Urmează să facem și câteva transferuri și le vom anunța atunci când va fi cazul. S-ar putea să se reîntoarcă portarul Paul Mereu la CSM Reșița, încă nu este hotărât acest lucru. Probabil Reșița vrea să-l vadă, iar situația lui va fi decisă în ianuarie. Alte plecări nu vor fi, doar veniri. Cel mai probabil vor veni jucători din județ, dar încercăm și din afara lui să aducem. Noi ne dorim să aducem cât mai mulți tineri și să-i formăm!”, a declarat Marian Zuza, președintele Voinței Lupac.

JCS-Ștefan Moraru