Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Voleibalistele pregătite de profesoara Laura Andrei au fost învinse de CSU Oradea, scor 3-0 în favoarea oaspetelor, în etapa a IV-a a Diviziei A2 Vest!

În sala CSȘ, a fost aproape același scenariu din partidele de până acum, cu caransebeșencele nereușind să câștige set, deși, spre exemplu, în primul au condus și cu 6 puncte diferență. S-a ajuns la 23-21 pentru CSM Caransebeș, însă de acolo au urmat patru puncte consecutive pentru studentele din Oradea, care și-au adjudecat primul set cu 25-23. La fel și în setul al treilea, când fetele de la CSM au condus cu 16-14 și 17-16, însă de acolo orădencele au făcut șase puncte la rând și au închis apoi setul și meciul, scor 3-0 (25-23,25-19, 25-20).

CSM Caransebeș: Ioana Drăghina, Anda Sîrbu, Roxana Pașalău, Nicoleta Fiat, Nicoleta Arjoc, Roxana Valagiurgi (căpitan), Maria Boska, Andreea Ioniță, Maria Pascal, Maria Țițirigă, Denisa Popa și Mariana Dima. Antrenoare: Laura Andrei.

În ultima etapă din turul Diviziei A2 Vest, CSM Caransebeș va juca în deplasare cu ocupanta ultimului loc, CSM Sighetu Marmației, sâmbătă 4 noiembrie.

JCS-R.M.