Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – De curând, angajaţii de la Registrul Auto Român, filiala Caraş-Severin, au avut parte de o surpriză deosebit de plăcută. Un cărăşean în vârstă de 81 de ani s-a prezentat la sediul acestei instituţii în vederea obţinerii unei noi cărţi de identitate pentru motoreta sa, marca Simson SR2, fabricată în 1959 şi aflată în stare bună de funcţionare!

„Proprietarul, în vârstă de 81 de ani, a venit personal să aducă motoreta și să solicite eliberarea unei noi cărți de identitate a vehiculului, semn că nu și-a abandonat pasiunea pentru mersul pe două roți. Bărbatul ne-a povestit că a păstrat mereu vehiculul în stare bună și că i-a făcut doar reparațiile de întreținere, fără a fi nevoie de o recondiționare completă. Motor: 48 cmc.“, au precizat specialiştii de la RAR.

Acest model de motoretă din anii ‘60 se achiziţionează pe site-urile specializate din Germania şi Polonia cu preţuri cuprinse între 1300-2700 de euro, colecţionarii fiind foarte interesaţi, deoarece aceste vehicule sunt tot mai puţine în Europa.

JCS-Nicoleta Moraru

FOTO: RAR