Caraş-Severin, Romania

REȘIȚA – CSM Reșița s-a impus duminică, cu scorul de 30-23 (17-11), în deplasarea de la Iași, cu CS Politehnica, din etapa a X-a a play-off-ului Diviziei A! Rosso-nerii ocupă în acest moment locul IV, cu 18 puncte și sunt la un singur punct de următoarea echipă clasată, CSM Alexandria!

Deși deplasarea a fost una destul de lungă, handbaliștii reșițeni au fost susținuți în tribună și de Florin Boboescu, liderul de galerie al echipei.

„A fost un meci mai ușor decât ne-am așteptat și am reușit să rămânem concentrați pe toată durata jocului. A fost un moment în care am condus chiar și la zece goluri diferență. Vreau să-mi felicit colegii și staff-ul pentru această victorie. Mergem mai departe și ne așteaptă meciul cu Alexandria, un joc foarte greu. Formația din Alexandria are un lot numeros și ca și obiectiv, din ce știu, a fost promovarea. Dar Alexandria a pierdut la Sighișoara și mai mult ca sigur au un loc asigurat la baraj. Din păcate, Raul Heimbach a făcut o entorsă, Lucian Ignat are probleme cu umărul, dar sperăm ca la meciul cu Alexandria acești doi handbaliști să poată intra în teren. Avem mare nevoie de ajutorul lor, deoarece cu siguranță vom avea un meci dificil. Totuși, nu ascundem faptul că ne dorim victoria și fac apel la toți iubitorii handbalului să vină la sală și să ne susțină. Avem nevoie de spectatori, sper că vor veni în număr mare, iar noi promitem că vom da totul pentru victorie!”, a spus handbalistul Marius Bahan.

CSM Reșița: Boban Vuița, Alexandru Blagoe, Ionuț Tănasă, Marius Bahan (6 goluri), Snezan Radosavlevici, Raul Heimbach (2 goluri), Marian Negru (9 goluri), Marius Negru (4 goluri), Andrei Bondoc (4 goluri), Lucian Ignat (1 gol), Deniss Kirsch, Rareș Scurt, Antonio Gîrban (3 goluri) și Dragoș Dăneasa (1 gol).

În etapa a XI-a din play-off, handbaliștii vor juca pe 8 aprilie, acasă, de la ora 12, cu CSM Alexandria.

JCS-Ștefan Moraru