Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Liderii Partidului Social Democrat, în frunte cu președintele Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu şi Laurențiu Nistor, s-au aflat azi la Reşiţa pentru a susţine candidatura lui Silviu Hurduzeu la preşedinţia PSD Caraş-Severin!

Înainte de primi votul celor 1049 de pesedişti, Silviu Hurduzeu a avut un discurs dur la adresa actualei conduceri a Consiliului Judeţean, spunând că, în 2024, PSD trebuie să câştige alegerile. „Eşecul de acum doi ani nu trebuie să se mai repete. Alegerile locale ne-au costat şi ne-a durut. În viaţă poţi fi învins, dar niciodată înfrânt. A fost un moment peste care am trecut mai greu, dar am trecut, iar la ora actuală lumea are din nou nevoie de noi, nu de minciunile şi aroganţele celor care sunt la conducerea Consiliului Judeţean. De fiecare dată când am votat un proiect în Parlament sau la Consiliul Judeţean m-am gândit la ceea ce spunea Eminescu şi anume că greşelile unui politician sunt crime. Şi mă gândesc la asta şi când îmi amintesc că preşedinele Consiliului Judeţean a renunţat la proiectele de reabilitare a staţionarelor Spitalului Judeţean din Reşiţa. (…) În toate localităţile în care avem primari şi în care am fost în ultima vreme, oamenii ne spun un singur lucru: scăpaţi-ne de actualul preşedinte al Consiliului Judeţean. Haideţi ca împreună, peste doi ani, să scăpăm judeţul Caraş-Severin de aroganţă, minciună şi nepricepere. Să vină o echipă nouă care să administreze acest judeţ. În 2024, românii îşi vor decide traseul economic şi politic pentru următorii 10 ani“, a spus Silviu Hurduzeu. Targetul şefului social-democraţilor cărăşeni este acela de a câştiga peste 50 de primării şi Consiliul Judeţean.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus despre alegerile din Caraş-Severin: „Acum este linişte în vestiare la Caraş! Îl felicit pe Silviu şi îl asigur de toată susţinerea, la fel întreaga echipă“.

Azi, PSD Caraş-Severin a ales următoarea conducere: Silviu Hurduzeu, preşedinte, Ion Mocioalcă, preşedinte executiv, Luca Mălăiescu, secretar executiv. De asemenea, au fost aleşi 20 de vicepreşedinţi printre care primarul Caransebeşului, Felix Borcean, cel al Dognecei, Remus Rof, al Bocşei, Mirel Pascu, cel al comunei Bozovici, Adrian Stoicu, sau cel al Teregovei, Maria Damian. Pe lista vicepreşedinţilor mai sunt Ionuţ Popovici, care a demisionat din PMP şi din funcţia de consilier judeţean, Flavius Nedelcea, Adrian Torma şi alţii. Cu alte subiecte de la conferinţa de presă susţinută după alegeri, vom reveni.

JCS-Nina Curiţa