Caraş-Severin, Romania

DOMAȘNEA – O persoană și-a pierdut viața, iar alta a fost rănită în urma unui grav accident de circulație, produs pe DN 6, în afara localității Domașnea, între un TIR și un autoturism, ce a fost raportat la 112!

Potrivit salvatorilor care au intervenit la fața locului, „în urma accidentului, o persoană a rămas încarcerată (conștientă), iar o persoană necesita manevre de resuscitare. Circulația se desfășoară pe un singur sens. Intervine Detașamentul din Caransebeș cu o autospecială pentru stins incendii cu modul descarcerare și prim-ajutor, o ambulanță SMURD, o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe ale Serviciului Județean“.

Potrivit Poliției județului, în dreptul Kilometrului 413+300 de metri, în condiții de carosabil umed, în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, pe drum în rampă, conducătorul autoturismului care mergea dinspre Băile Herculane spre Caransebeș, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un ansamblul de vehicule, format din cap tractor și semiremorcă. „În urma accidentului a rezultat decesul pasagerei dreapta față și rănirea conducătorului autoturismului, care a fost transportat cu Ambulanța la spital. Conducătorul ansamblului de vehicule a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat băuturi alcoolice. Traficul rutier în zonă este restricționat până la finalizarea cercetării la fața locului, circulația desfășurându-se dirijat pe un sens“, a mai transmis IPJ CS.

JCS-T.K.