Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Poliția județeană a scos la licitație pe SICAP contractul prin care se va asigura hrana pentru persoanele private de libertate din arestul IPJ Caraș-Severin!

353.320 de mii de lei pune la bătaie IPJ, firmele interesate urmând să asigure pregătirea, prepararea și livrarea hranei pentru un efectiv mediu zilnic de 18 persoane private de libertate, aflate în stare de reținere, arest preventiv sau detenție la sediul Poliției județene din Reșița. Contractul prevede mai multe norme de hrană rece și caldă (majori și minori, iarnă și vară), pentru mic dejun, prânz și cină.

„Serviciile de catering vor fi prestate la sediul IPJ Caraș-Severin, în funcție de persoanele încarcerate. În urma procedurii simplificate, va fi încheiat un acord-cadru pe o perioadă de 12 luni, 1 ianuarie 2023-31 decembrie 2023, cu posibilitatea prelungirii până la 30 aprilie 2024. Va fi încheiat minim un contract subsecvent în limita bugetului alocat pentru anul 2023, urmând ca în funcție de alocările bugetare să fie încheiate alte contracte subsecvente. Dacă pe parcurs apar anumite particularități, se vor solicita meniuri adecvate (de boală, de post, dietetice, vegetariene sau specifice anumitor culte religioase)”, precizează IPJ Caraș-Severin.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 10 octombrie 2022, ora 15, data la care se vor și deschide ofertele.

Iată și un exemplu de meniu solicitat de IPJ Caraș-Severin:

Micul dejun – pateu, unt, ceai, pâine; brânză de vacă, iaurt, biscuiți; cartofi copţi, margarină; salam de şuncă, brânză de vacă, unt; cabanos, brânză telemea, unt, muştar, ceai.

Prânz – ciorbă de fasole verde cu smântână; gulaș de cartofi cu carne de pui; supă de zarzavat cu fidea; carne de pui cu cartofi natur, garnitură orez, sote fasole verde; şniţel pui, cartofi piure, salată de varză; bulion carne, șodou; mere.

Cină – paste cu brânză de vacă și brânză telemea, ceai; carne de pui, paste cu brânză de vacă și brânza telemea; lapte cu biscuiţi; șodou; friptură de pui, paste cu sos de roşii și ciuperci; iaurt, napolitane.

JCS-L.A.