Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Se spune despre pantofi că sunt cele mai apreciate accesorii ale femeilor, însă vremurile în care trăim ne demonstrează faptul că și bărbații sunt interesați în aceeași măsură să fie la modă și să-și reîmprospăteze din când în când garderoba.

Acum este un moment bun să te mobilizezi, deoarece este perioada reducerilor și poți alege produse care, cândva, poate ți se păreau prea scumpe. Fă o listă cu piesele din dulap, pe care vrei să le mai păstrezi și pe care nu, pentru a-ți fi mai ușor atunci când dai start căutărilor.

Începe prin a-ți comanda o pereche sau două, dacă ești indecisă, de adidasi Karl Lagerfeld pentru dama și în felul acesta te vei bucura mai mult de ei. Nu vei da greș dacă sunt cu talpa plată, wedge sau masivă, din piele naturală sau întoarsă. Toate variantele sunt marcate cu semnătura sau imaginea designerului, motiv pentru care e imposibil să nu fii remarcată. Pe lângă aspect, important este să îți alegi mărimea potrivită și să te simți confortabil atunci când îi porți. Ai grijă să nu fie nici prea mari, nici prea mici, pentru a nu-ți sări din picior. Îi poți purta cu o rochie sau un pulover oversized și jeanși. Dacă îți plac tocurile, atunci nu ar trebui să ratezi botinele cu model șosetă sau pantofii cu vârf ascuțit, pentru a-ți evidenția corpul. Indiferent de stilul ales, trebuie totuși să ții cont de programul pe care îl ai în ziua respectivă pentru a se potrivi pantofii cu activitatea. În cazul în care nu ai niciun plan, atunci papucii de casă din blană artificială sau cei din cauciuc îți pot răsfăța picioarele.

Dacă sunteți mai friguroși sau amatori de drumeții, cu siguranță nu veți regreta dacă alegeți un model de ghete Timberland. Recunoscut după culoarea galbenă, brandul și-a extins viziunea și a abordat și alte culori și modele pentru a acoperi o paletă mai mare de preferințe. Sunt impermeabile, au cusături izolatoare, iar talpa și tocul sunt create astfel încât să nu existe pericol de alunecare. Unele modele au și căptușeală din material teddy sau inserții cu blană sintetică, iar sistemul de închidere este prin șiret. Pune în coșul tău și o geacă călduroasă cu glugă ajustabilă, confecționată din material termic și rezistentă la vânt. Dacă bugetul îți permite, adaugă și câteva tricouri și eventual o vestă, de care te poți bucura în zilele însorite. Profită de aceste clipe și uită-te și la colecția dedicată copiilor. Vei găsi teniși din piele și sandale din material textil, ușor de purtat și încălțat, datorită sistemului de închidere cu arici, pentru cei mai mici. Pentru cei mai mari, variantele cu închidere cu fermoar sunt de asemenea ușor de manevrat.