Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Această afirmație aparține deputatului Marius Damian, care a pledat pentru implementarea măsurilor de protecție socială a românilor!

„Trecem printr-o perioadă dificilă, care, astăzi mai mult ca oricând, trebuie să ne facă să fim unul lângă celălalt. Luna ianuarie a început prin implementarea multor măsuri care să vină în sprijinul românilor, măsuri ce țin de reducerea numărului deceselor cauzate de pandemie, dar și măsuri ce îi ajută pe români din punct de vedere financiar”, a declarat social-democratul.

Totodată, acesta a menționat că a fost plătit ajutorul de 1.200 de lei, de care au beneficiat pensionarii care primesc între 1.000 și 1.600 de lei pensie, și că plata pensiilor a fost finalizată în data de 14 ianuarie. „O altă măsură ce vine în sprijinul românilor este cea a scăderii prețului pentru facturile la energie electrică. PSD propune scăderea prețului energiei electrice la nivelul de dinainte de liberalizarea acestuia, iar măsurile să fie implementate de la 1 februarie, inclusiv pentru luna ianuarie. Ne dorim să aducem cele mai bune măsuri, care să remedieze problemele românilor”, a conchis parlamentarul cărășean.

JCS–S.P.