Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Anunțată de câteva săptămâni, numirea, chiar și interimară, a reputatului om de munte Coco Galescu în fruntea Salvamont Caraș-Severin a devenit o certitudine!

Ca obiective imediate, acesta își propune o imagine mai bună a Salvamontului și timpi reduși de intervenție la evenimentele de pe munte care necesita prezența salvatorilor montani.

„Azi (vineri, 8 octombrie- n.r.), am revenit oficial în domeniul Salvamont Caraș-Severin cu dorința de a dinamiza și transforma pozitiv activitatea acestui serviciu. Starea legislativă mă obligă într-un fel să accept resursa umană și tehnică puse la dispoziție. Cu toate acestea, sunt convins că în scurta perioadă de conducere interimară voi reuși să trasez anumite direcții sănătoase, importante în contextul dezvoltării turistice a județului CarașSeverin. Sunt pe deplin conștient de așteptările pe care consumatorul de outdoor le are din partea noului organism. De aceea, măsurile imediate conduc în direcția îmbunătățirii imaginii și în cea legată de reducerea timpilor de intervenție în situații critice. Deloc de neglijat… efortul depus pentru consolidarea spiritului de echipă. Doresc iubitorilor de natură o cât mai rară interferență cu serviciile noastre! În cel mai bun caz, doar pe linie informativă. Relaxați-vă inteligent!”, este îndemnul transmis de Coco Galescu tuturor iubitorilor de munte.

JCS-R.M.