Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Emoţii pentru absolvenţii de gimnaziu, dar şi pentru părinţii acestora! Marți dimineața, în jurul orei 10, au fost comunicate primele rezultate, înainte de contestaţii, la Evaluarea Naţională. Elevii care au obţinut cele două medii de 10 sunt de la Colegiul Naţional „Traian Doda“ din Caransebeş şi Colegiul Naţional „Traian Lalescu“ din Reşiţa, unităţi de învăţământ de prestigiu din Caraş-Severin!

La o foarte mică diferenţă de „10“ curat, sunt şi două medii de 9,95, respectiv 9,92, obţinute de doi elevi care provin de la Liceul Tehnologic din Berzovia şi Colegiul Naţional „Traian Lalescu“ din Reşiţa.

Ca şi în anul precedent, comunicarea rezultatelor s-a făcut anonimizat, atât în centrele de examen, cât şi pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale, respectându-se regulamentul general privind protecţia datelor personale, fiind utilizate codurile individuale care înlocuiesc numele şi prenumele candidaţilor, coduri care au fost distribuite elevilor pe bază de semnătură de primire, la prima probă susţinută la Evaluarea Naţională.

Urmează perioada de contestaţii, iar după soluţionarea acestora, rezultatele finale vor fi afişate în data de 4 iulie.

JCS-Nicoleta Moraru