Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – În cazul tânărului reşiţean de 29 de ani, al cărui trup a fost găsit carbonizat într-un sălaş din spatele blocului 1 de pe Aleea Albăstrelelor, cercetările anchetatorilor se derulează în jurul a trei adolescenţi, de 12, 16, respectiv 17 ani!

Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, trupul incinerat al victimei V.M. a fost găsit la sălaşul lui C.C.A. (care nu figurează în lista agresorilor): „S-a stabilit faptul că victima a fost bătută iniţial la adresa din municipiul Reşiţa, de pe strada Căminelor, de către numiţii D.K.M. (17 ani) şi C.A.R. (16 ani), fiind transportată pe malul Bârzavei (pe strada Ţerovei, podul ce duce înspre fosta Crossi), unde a fost agresată ulterior de aceleaşi persoane, aducând-o în stare de semi-inconştienţă, fiind transportată în decursul aceleiaşi nopţi, de către cei doi, precum şi de D.A.F. (minor în vârstă de 12 ani), la sălaşul situat în spatele blocului cu nr. 1 de pe strada Albăstrelelor din municipiului Reşiţa, unde a fost din nou agresată fizic, iar ulterior, cât încă victima se afla în viaţă, a fost incendiată de către inculpaţii D.K.M şi C.A.R., rezultând decesul victimei“.

Cei doi inculpaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în 15 iunie, prin ordonanţă emisă de Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, iar din 16 iunie, au fost arestaţi preventiv, în baza propunerii parchetului, aprobată de Tribunalul Caraş-Severin, pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat.

JCS-Antoniu Mocanu