Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – La numărul deceselor înregistrate de România, care tot creşte zilnic, s-a adăugat încă o cărăşeancă, care avea boli asociate! Este vorba despre o femeie de 63 de ani, localitatea nefiind dată publicității, raportată în această dimineaţă de Grupul de Comunicare Strategică, decesul fiind înregistrat, din păcate, cu numărul 316!

Spunem din păcate, fiindcă, oricât ar fi de dureros, mai ales pentru aparţinători, cei care se sting sub ochii noştri, dobândesc post-mortem identităţi noi, sub formă de numere.

Femeia a fost internată în data de 30 martie 2020, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa, după ce i s-au recoltat probe pentru COVID-19 cu o zi în urmă, respectiv în data de 29 martie. Ea fost confirmată pozitiv în data de 30 martie, iar vineri, 10 aprilie 2020, a decedat. Femeia suferea şi de alte afecţiuni, precum obezitate gradul II, HTA, boală cronică coronariană şi tabagism cronic. Este al doilea deces raportat de Caraş-Severin şi a treia cărăşeancă răpusă de COVID-19, dacă menţionăm şi decesul femeii de 73 de ani din Zorlenţu Mare, caz raportat de Timiş.

JCS-A.G.