Caraş-Severin, Romania

Chiar dacă s-a clasat doar pe poziţia a VII-a, fiind aşa cum am mai spus, o victimă nevinovată a punctajului stabilit de Agenţia Naţională pentru Sport, eleva prof. Cristian Dragomir, care în 2007 va împlini 26 de ani, este în creştere de formă, dovadă fiind performanţele din 2006.

An în care a devenit vicecampioană a Europei cu ştafeta feminină de 4×400 m plat a României, a câştigat Internaţionalele României la 400 m plat, cu record personal şi s-a clasat de două ori pe locul al III-lea la Balcaniada din Bosnia-Herţegovina şi la „naţionalele“ României. Astfel, în urma acestor rezultate şi-a realizat norma de maestru al sportului.

Provocată să vorbească despre obiectivele din 2007, Iuliana Popescu este cât se poate de hotărâtă: „Acest an este decisiv pentru împlinirea visului de a participa la Olimpiada de la Beijing. Pentru aceasta, îmi doresc să am cât mai multe prezenţe cu echipa României la concursurile internaţionale, să-mi depăşesc recordurile personale în toate probele în care o să concurez şi să atac baremurile pentru J.O. 2008“.

Marius Moraru