Caraş-Severin, Romania

SOCOL – Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Socol au descoperit şi confiscat 1.990 pachete de ţigări de contrabandă, pe care doi cărăşeni le-au adus în ţară cu intenţia de a le vinde.

În seara de 24 noiembrie, în jurul orei 19.30, oamenii legii i-au observat pe cei doi cărând mai multe colete voluminoase, cu ajutorul sistemului de supraveghere, în apropiere de linia de frontieră. Poliţiştii i-au reţinut pe contrabandişti, pentru că în cele şapte colete învelite în folie de culoare neagră conţineau ţigări.

„Cele două persoane au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări, iar in urma verificărilor s-a constatat că sunt cetăţeni români, în vârstă de 21 respectiv 27 de ani, cu domiciliu pe raza judeţului Caraş-Severin. De asemenea, în cele şapte colete, poliţiştii de frontieră au găsit cantitatea de 1.990 pachete de ţigări, de diferite mărci de provenienţă Serbia. Bărbaţii au declarat că au achiziţionat ţigările de la doi cetăţeni sârbi, cu intenţia de a le valorifica pe raza localităţii de domiciliu. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind actele premergătoare începerii urmăririi penale pentru săvârâşirea infracţiunii de contrabandă“, ne informează comisarul de poliţie Amina Brăilă, purtătorul de cuvânt al Polițieie de Frontieră cărăşene.