Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Selecționata județului își continuă programul stabilit de AJF și de Consiliul Județean.

Unul dintre proiectele Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, promovat în vara acestui an este și constituirea selecționatei U14. O inițiativă îndrăzneață și lăudabilă a prof. Viorel Lolea, președintele forului județean, pe care o consideră cea mai mare realizare a sa și a colegilor, în acest mandat.

Astfel, după mai multe acțiuni de selecție, la care au participat peste 100 de jucători, organizate pe stadioanele Gloria și „Mircea Chivu“, încet, încet s-a conturat un lot lărgit, de perspectivă, în speranța că mulți dintre componenți vor confirma în anii următori. În cadrul proiectului, la care participă Federația Română de Fotbal, prin A.J.F. Caraș-Severin, și Consiliul Județean Caraș-Severin, au fost programate și stagii de pregătire în stațiunea Secu și pe litoral, dar și turnee de jocuri amicale, ultimul încheindu-se recent în Grecia, în stațiunea Nei Pori, cu susținerea a două meciuri de verificare: 2-3 cu Pierikos și 8-3 cu Akademia Gotsa, după cum ne-a informat prof. Marian Mesinschi, președintele Comisiei de Copii și Juniori a A.J.F.

Aceasta pe lângă dotarea cu echipament sportiv, de antrenament și de prezentare. Actualul lot, pregătit de antrenorii Ion Bica, Ioan Badea și Constantin Tismănariu, este alcătuit din: Erceanu, Borcean, Meriam, Isac, Derbac, Coman, Madincea, Popa, Sterie, Carlos Popescu, Cristian Lolea, Victor Lolea, Budai, Savici, Lucică, Plută, Todor, Băloi, Nicolae Popescu, Albu.

„Mulțumim domnului Daniel Surdu, consilier județean și secretarul general al A.J.F., pentru susținerea acestui proiect“, ne-a mai precizat prof. Marian Mesinschi. Să mai spunem că vineri, 9 octombrie, selecționata U14 va pleca în Serbia, pentru trei jocuri amicale.