Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Controalele legate de articolele pirotehnice, derulate de polițiștii cărășeni, au înregistrat din nou rezultate la mijlocul acestei săptămâni, când au fost ridicate 85 de kilograme de articole pirotehnice deținute fără drept! Au fost întocmite 3 dosare penale pentru nerespectarea regimului materiilor explozive și operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept!

Astfel, în 7 decembrie, „în cursul nopții, la ora 2.00, polițiștii au oprit pentru control, în comuna Teregova, un autoturism condus de un bărbat de 25 de ani din localitate, în interiorul mașinii fiind găsită cantitatea de 80 de kg de articole pirotehnice din categoriile F2 și F3, deținute fără drept“, informează Poliția județului.

În aceeași zi, oamenii legii au ridicat, de la două persoane din Oravița și Constantin Daicoviciu, aproximativ 5 kilograme de articole pirotehnice din categoria F3. În toate cazurile au fost întocmite dosare penale, iar polițiștii continuă cercetările și derulează acțiuni similare în perioada următoare.

JCS-A.M.