Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Căutați parfumul perfect care să vă sublinieze cu brio povestea de dragoste? Pentru a sărbători aniversarea optează pentru acele arome care pot fi atât parfumuri damă, cât și parfumuri bărbați!

Care sunt acestea? Guerlain, Lacoste, Chanel și alte case sunt câteva dintre cele care au creat un ritual parfumat de împărtășit cu persoana iubită. În acest fel, relația dintre voi poate deveni mult mai intimă. Nu-ți face griji însă. Aceste parfumuri damă și parfumuri bărbați au fost gândite să funcționeze împreună.

Alien Mugler

Pentru femeile senzuale și luminoase, Alien este promisiunea unei arome captivante, cu note de iasomie și ambră albă. Toate acestea combinate într-o sticlă unică. Când vine vorba despre versiunea pentru el, este o semnătură deopotrivă arămie și lemnoasă, unde acordul lemnului de cașmeran și a pielii îi conferă lui Alien Man note fumurii care se dezvăluie foarte intens pe punctele pulsului corpului: încheieturi, scobitura gâtului, spatele urechilor. Un parfum delicios.

L.12.12 Lacoste

Parfumul pentru ea are în centru note de vată de zahăr pentru a aduce puțină dulceață și un spirit jucăuș acestei semnături olfactive. Însoțit de note fructate și picante, paciuli asigură o creație zilnică ușor de purtat pentru toate vârstele. În ceea ce privește parfumuri bărbați, acesta, la fel ca emblematicul tricou polo francez, vă permite să vă exprimați cu îndrăzneală și elegant starea de spirit, fără agitație. Alegeți acest parfum care este pe cât de proaspăt, pe atât de unic (note de grepfrut și cedru), cu tenacitate exemplară.

Guilty Gucci

Dacă ne gândim la parfumuri damă, acest parfum conține note de ferigă și un acord de geranium prezent în general în parfumurile bărbaților pentru a lăsa un simbol al libertății să înflorească. În sine, un amestec divin de voluptate și tradiție. Varianta masculină ascunde ferigă aromată și condimentată ce contrabalansează prospețimea ghimbirului și a mandarinei. Rezultatul? O aromă romantică, cu o putere senzuală mare.

Cerruti 1881

Apa de toaletă Cerruti 1881 învăluie pielea femeilor rafinate cu brio. Compoziția sa? O combinație florală (iasomie, frezie, stanjenel, mimoză) asociată cu note de chihlimbar (vanilie, mosc, cedru) pentru a face din acesta o esență ultra-romantică care cu siguranță va mulțumi multe doamne și domnișoare. În ceea ce privește parfumul pentru el, de la crearea sa în 1990, această apă de toaletă a avut un mare succes. Muguri de coacăze negre, mușchi de stejar și balsamul de brad sunt ingrediente originale și unice pentru cei care doresc să iasă în evidență fără a acapara cu aroma.

The Scent și Absolut Boss

În ce categorie de parfumuri damă se încadrează acesta? Ca note de vârf găsim o esență de piersică cu miere care evocă o feminitate sporită, în notele de mijloc are un acord de amestec de cafea pentru a afirma personalitatea, iar la bază are vanilie combinată cu vetiver pentru a asigura senzualitate nelimitată. Pe scurt, o apă de parfum pe cât de contrastantă, pe atât de seducătoare. Versiunea masculină este la fel de specială. Vrei un parfum care creează dependență? Acest parfum este perfect pentru cei cărora le place să poarte arome orientale și în același timp chihlimbar.

Allure Chanel

Știm cu toții că cele mai populare parfumuri damă sunt cele de la Chanel. Nu există nimic mai bun decât aroma lui Allure conform lui Mademoiselle Chanel pentru a reprezenta eleganța franceză. De ce? Acest parfum carismatic, atât floral cât și oriental (note de mandarină, trandafir și vanilie) miroase diferit pe fiecare femeie în parte. Versiunea masculină îți dezvăluie trăsătura de personalitate într-un singur strop de parfum: hotărât, unic, fidel cu tine însuți. Acest parfum, pe cât de proaspăt, pe atât de lemnos, cu note de bergamotă, vetiver și boabe de tonka, îți garantează o carisma de neegalat.

L‘Instant Guerlain

Pentru parfumuri damă, Guerlain și-a imaginat o supradoză de note solare sporite de un acord de chihlimbar pentru a face din aceasta un adevărat parfum pentru piele. Te învăluie într-un amestec de iasomie și ylang ylang. Când vine vorba despre versiunea pentru el, L’instant de Guerlain se referă la momentul crucial în care bărbatul ia iniţiativa de a începe un joc de seducţie cu (viitoarea) iubita. Pentru a-i oferi maximum de curaj, acest parfum îl învăluie cu o esență lemnoasă și caldă care face acest moment și mai unic.

Classique și Le Mal Jean Paul Gaultier

Ce se află în spatele acestei siluete feminine îmbrăcate în corset? O aromă extrem de seducătoare, în care se împletesc note de floare de portocal, vanilie, ghimbir și pudră de orez. Dacă ne gândim la parfumuri bărbați, Jean Paul Gaultier aduce un omagiu unei siluete care l-a inspirat mereu: marinarul. În acest caz este inclus un parfum liniștitor (note de lavandă) și senzual (note de vanilie). Oricum, potrivirea perfectă pentru bărbatul nonconformist care vrea să redefinească masculinitatea.