Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Cam aceasta este performanţa unei firme care s-a ocupat de curăţarea drumului Reşiţa-Grădinari, tronson pe care a intervenit de trei ori, firmă mai având, după spusele preşedintelui Romeo Dunca, încă cinci contracte pentru alte drumuri din judeţ!

„Sunt atâta de pricepuți meseriaşii noștri încât cu doar patru angajaţi, cu director şi contabil cu tot, au facturat peste 6000 de ore de manoperă pe un singur drum la cele trei lucrări. Şi alte mii de ore, tot cu cei doi (bănuiesc fără director şi fără contabil) în același timp la celalalte cinci lucrări. Recepţia a fost făcută de fiecare dată de către super echipa noastră de profesionişti cinstiţi de la Direcţia de Drumuri Judeţene care continuă să-și încaseze salariile apărați de judecătorul din Caraş-Severin pentru ca nu cumva să-şi caute altundeva de lucru. Aşa că alți bani pentru curățarea drumurilor din păcate nu mai prea avem. Şi oricum tot ce a mai rămas trebuie păstrat în parte pentru salariile super cinstiţilor angajaţi ai DDJ“, a spus preşedintele Consiliului Judeţean, Romeo Dunca.

Şeful judeţului a mai dezvăluit şi faptul că „într-un singur an, de pe un singur drum, lucrând pe trei contracte diferite și alte cinci pe alte drumuri (dacă era un singur contract aşa cum prevede legea trebuia licitaţie), Atlas Marcaje a încasat deja, tăind iarba la drum şi nu la câini, mult peste 600.000 de lei. Iar pentru cei 200.000 neîncasaţi din cauza unuia ca mine, ce nu cunoaște nici administrație şi nici politică, dar ştie câte ore posibile de lucru sunt într-un an, apelează la dl Crina cel priceput din PSD să intervină si să mă determine la a plăti facturile“.

JCS-N.C.

FOTO: Arhivă