Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Acoperirea spațiilor goale de pe perete nu este pe placul tuturor. Nu este doar costisitor, ci și consumator de timp. O rolă de tapet costă destul de mult, și asta înainte de a cumpăra materialele necesare pentru a o aplica. Având în vedere toate acestea, este deosebit de ușor să vă întrebați dacă această sarcină merită cu adevărat.

Așadar, dacă nu vă place ideea de tapet sau cheltuiala și stresul instalării acestuia, de ce să nu luați în considerare stickere de perete? Această formă de artă este în prezent una dintre cele mai populare modalități de a face ca o casă sau chiar un birou să arate mai bine. Iată câteva dintre motivele care stau la baza acestui lucru.

Ușor de aplicat și eficient din punct de vedere al costurilor

Dacă nu vă încântă ideea de a petrece ore întregi agățând tapet, aceste stickere de perete sunt o alternativă excelentă în acest sens. Dacă, de asemenea, aveți un buget relativ mic pentru decorarea pereților, stickerele de perete sunt răspunsul. Nu numai că sunt ieftine, dar nu vor necesita ore întregi pentru instalare.

Multe stickere de perete sunt realizate din vinil de calitate, care nu numai că este conceput pentru a rezista mult timp, dar face ca produsele să fie extrem de ușor de aplicat. Nu aveți nevoie de o trusă de scule pentru a face treaba. Trebuie doar să desprindeți stickerul, să îl atașați pe suprafața dorită și să folosiți un obiect cu margini plate, cum ar fi un card, pentru a îndepărta eventualele bule. Și gata!

De înaltă calitate

După cum am menționat, arta de perete din vinil este concepută să reziste. Produsele tip sticker de perete create cu vinil de semnalizare de înaltă calitate au o longevitate în exterior de până la cinci ani. Deci, vă puteți imagina cât de mult ar dura în interior. Stickerele de perete, pe de altă parte, au o durată de viață în exterior de 3 ani, dar în mod ideal durează mai mult decât atât în interior.

Varietate de culori disponibile

Nu cu mult timp în urmă, majoritatea modelelor de stickere de perete erau disponibile doar în alb și negru. Cu toate acestea, nu mai este cazul. Apelând la produsele disponibile în magazinele online din ziua de astăzi, veți avea la dispoziție și câteva finisaje mate uimitoare din care puteți alege.

În mod ideal, designul stickerelor de perete a parcurs un drum lung. Ele sunt acum mai complexe și destul de atrăgătoare. Dacă sunteți un fan masiv al filmelor și serialelor sau chiar a desenelor animate, puteți obține niște stickere contemporane foarte cool care vor da peretelui dvs. un aspect nou și proaspăt.

Fără urme lăsate în urmă

Știm cu toții cât de descurajantă și iritantă poate fi îndepărtarea tapetului. Aveți nevoie de dispozitive de îndepărtare, saci de gunoi și veți rămâne cu un perete plin de urme urâte. Cu toate acestea, acest lucru nu este valabil, atunci când vine vorba de îndepărtarea stickerelor de perete. Trebuie doar să adăugați puțină căldură peste sticker și treaba este pe jumătate gata. Nu există pastă, vopsea sau orice reziduuri de sticker de îndepărtat, ceea ce este destul de convenabil.

Aplicați-le oriunde, rapid

Stickerele de perete pot fi atașate aproape pe orice tip de suprafață. Cu toate acestea, este recomandabil să le atașați pe suprafețe plane, dacă doriți ca acestea să reziste. Iată câteva exemple de locuri în care puteți atașa stickere de perete:

  • Ferestre și uși
  • Sticlă
  • Rafturi pentru cărți
  • Oglinzi
  • Scări
  • Cufăr de jucării

Lipirea stickerelor de perete pe raftul de cărți sau pe cufărul de jucării al copilului poate fi o idee bună, atunci când vine vorba de decorarea dormitorului copilului.

După cum puteți vedea, stickerele de perete au o serie de avantaje de oferit față de tapet. Ele nu sunt doar ieftine și ușor de instalat, dar sunt, de asemenea, rezistente, de înaltă calitate, ușor de îndepărtat și vin într-o gamă variată de culori și modele.