4 lucruri pe care ar trebui să le știți înainte de a cumpăra un hoverboard - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Vă gândiți să vă cumpărați un hoverboard? Există o mulțime de lucruri de luat în considerare atunci când alegeți placa perfectă. Iată 4 lucruri pe care trebuie să le știți înainte de a cumpăra un hoverboard!

Înainte de a întreba, nu: nu veți fi următorul Marty McFly. Dar chiar și eroul din Back To The Future ar fi adorat hoverboard-urile lansate pe piață în ziua de astăzi.

Probabil că ați văzut copii care roiesc în jurul lor și este posibil ca, dacă citiți acest articol, dvs. sau copilul dvs. vă doriți unul. La urma urmei, utilizatorii pot circula fără efort pentru a ajunge de la punctul A la B. În plus, să fim sinceri: arată foarte cool.

Ce este un hoverboard?

Hoverboard-ul este un amestec fantastic de tehnologie și roți. Aceste dispozitive au două roți și sunt autopropulsate. Gândiți-vă la ele ca la skateboard-uri electronice, pentru că asta sunt cu adevărat.

O platformă între cele două roți permite utilizatorilor să stea pe placă, care, apropo, se auto-echilibrează.

Cum funcționează?

Există patru componente principale care permit funcționarea unui hoverboard:

  • Un giroscop
  • Microprocesoare
  • O baterie
  • Un motor

Giroscopul ajută la menținerea echilibrului prin ajustarea înclinării hoverboard-ului. De asemenea, motorul ajută la echilibru, oferind putere roților, permițând plăcii să se propulseze înainte sau înapoi.

Microprocesoarele se ocupă de reglarea puterii roților, iar bateria stochează puterea electrică necesară pentru a face hoverboard-ul să își facă treaba.

Toate aceste elemente funcționează împreună pentru a permite utilizatorului să se echilibreze pe hoverboard în timp ce se deplasează. Pentru a schimba direcția, călăreții își ajustează pur și simplu picioarele. Așezarea greutății înainte face ca vehiculul electric să meargă înainte, în timp ce plasarea greutății în călcâie va determina inversarea acesteia. Întoarcerea se realizează prin apăsarea greutății pe un picior înainte și pe celălalt înapoi.

Acum că cunoașteți noțiunile de bază, iată 4 lucruri de luat în considerare inainte de a cumpara un hoverboard:

1. Certificare UL

În primul rând, trebuie să discutăm despre siguranță. Mersul pe un dispozitiv electronic încărcat de o baterie litiu-ion poate fi un pic riscant. În consecință, hoverboard-urile nu sunt destinate pentru a fi utilizate de copii.

Este posibil să fi auzit povești de groază despre aceste dispozitive explodând din cauza bateriei pe care o conțin. Este posibil, dar este extrem de puțin probabil ..

Bateriile litiu-ion s-au dovedit problematice și în alte dispozitive, cum ar fi țigările electronice și bagajele inteligente. CPSC afirmă că nu există nicio garanție că aceste dispozitive vor fi 100% sigure. Cu toate acestea, părinții și utilizatorii pot lua mai mulți pași pentru a descuraja incendiile sau disfuncționalitățile:

  • Achiziționați numai hoverboard-uri care sunt certificate UL. Cumpărătorii pot găsi certificarea pe ambalajul produsului.
  • Nu încărcați hoverboard-urile nesupravegheate.
  • Păstrați hoverboard-ul departe de obiectele inflamabile.
  • Utilizați numai încărcătoarele vândute împreună cu hoverboard-ul.

2. Înălțimea și greutatea pilotului

În plus față de caracteristicile hoverboard-ului, trebuie luat în considerare și greutatea pilotului. Cei care cântăresc mai mult, sunt mai lați sau sunt mai înalți pot considera că anumite modele funcționează mai bine decât altele. În plus, greutatea afectează longevitatea bateriei și distanței care poate fi parcursă.

3. Greutatea hoverboard-ului

Dacă intenționați să vă cărați hoverboard-ul, vă recomandăm să luați în considerare greutatea ca factor de cumpărare. Multe plăci pot cântări între 9 și 13 kg. Țineți cont că este posibil să nu doriți să lăsați acel mod de transport la modă pur și simplu așezat afară.

4. Caracteristici suplimentare

Dacă nu vă deranjează să cheltuiți niște bani în plus, modelele mai noi de hoverboard oferă câteva caracteristici unice și distractive.

Vă place să ascultați muzică? Pentru a promova siguranța în timpul călătoriei, unele hoverboard-uri vin cu difuzoare și Bluetooth.

În plus, hoverboard-urile inteligente pot oferi chiar moduri de învățare. Modurile pentru începători îi vor ajuta pe noii utilizatori să învețe să-și controleze placa stabilind limite de viteză.

Modul sport le permite utilizatorilor să meargă cu viteză maximă. Dacă sunteți îngrijorat de siguranță, unele oferă chiar controale antifurt și iluminat cu LED-uri, pentru a evita accidentele.

Adaugă comentariu