Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – La nivelul județului, sunt disponibile 8 locații pentru primirea cetățenilor din Ucraina!

La capătul ultimei ședințe a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), Instituția Prefectului Caraș-Severin a făcut publică lista acestor locații. Două dintre ele se află la Reșița, care poate primi 173 de persoane în căminul din cadrul campusului universitar UBB și 42 în căminul Colegiului Economic al Banatului Montan. Bocșa poate adăposti 9 persoane în căminul pentru vârstnici, iar Oravița poate primi 28 în internatul Liceului Tehnologic „Mihai Novac”. Alte locuri de cazare sunt disponibile la spitalul din Bozovici, 15, în apartamentul nr. 6 din Glimboca, 4 locuri, în dispensarul din Moceriș, 10 locuri, și în centrul de informare turistică din Turnu Ruieni, 8 locuri.

Locațiile au fost verificate de o comisie formată din reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Semenic”, Direcției de Sănătate Publică a județului, Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor și ai Instituției Prefectului Caraș-Severin.

Totodată, 9 mijloace de transport aparținând a două firme de profil sunt disponibile pentru transportul pe raza județului a cetățenilor ucraineni. Este vorba despre două autobuze, două autocare și cinci microbuze.

JCS-Ionel Ivașcu