Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. THÉOBROMA SECRET CACAO ROMÂNIA lansează, în EXCLUSIVITATE pe piața din România, o gamă variată de produse de îngrijire a pielii 100% BIO, produse exclusiv în Franța, cu efect anti-îmbătrânire, având la bază untul de cacao și ingrediente naturale precum: aloe vera, ulei de argan, ulei de cocos, ulei de avocado, proteină de mazăre și multe altele!

Supranumit „Hrana zeilor”, THÉOBROMA este numele științific al arborelui care produce unul dintre cele mai extraordinare fructe: boabele de cacao.

Considerat cu adevărat un super fruct, secretul nebănuit al fructului de cacao constă în concentrația sa ridicată de antioxidanți naturali, minerale și vitamine.

Există date despre cultivarea arborilor de cacao, dar și utilizarea și prelucrarea acestora, încă din anul 900 d.Hr. în Mesoamerica, de către populația Maya.

Civilizația maya considera că boabele de cacao erau un cadou de la zei și chiar le foloseau drept metodă de plată având în vedere valoarea lor.

Producția de boabe de cacao a fost controlată cu atenție de liderii mayași din nordul Yucatan, iar arborii de cacao erau crescuți doar pe plantații sacre.

Inspirați de cea mai enigmatică civilizație, care ne-a adus prima societate umană complexă, denumirile produselor noastre sunt un omagiu adus acestora.

XOCOA +, ser – Xocoatl a fost prima băutură pe bază de cacao a mayașilor

EK-CHUAH, mască – Ek-Chuah a fost numele Zeului de Cacao mayaș

XO-CHIQ, ulei de înfrumusețare – Xochiquetzalx a fost Zeița Aztecă a frumuseții

TZOLK-IN 260, cremă anti-îmbătrânire – Tzolk a fost primul calendar mayaș,

având 260 de zile

H-KIN, cremă de zi – Kin înseamnă 1 zi în calendarul mayaș

Baume des Dieux, balsam universal – aduce un omagiu fructului de cacao, considerat de mayași drept o comoară a Zeilor

“Super ingredientul” CACAO

  • conține 300 de substanțe esențiale pentru îngrijirea pielii și are una dintre cele mai mari concentrații de antioxidanți naturali: vitaminele A1, B1, C, D, E
  • concentrația de POLIFENOLI este de 50 DE ORI MAI MARE decât în sămânța de struguri
  • este o sursă de neegalat de minerale esențiale: Fier, Zinc, Cupru, Magneziu
  • întărește funcția de protecție a pielii.

Parfumul delicat și fin de cacao, amplificat de aroma naturală și reconfortantă a untului de cacao, lăsând o mireasmă blândă și captivantă de alune, conferă o stare de relaxare și revigorare la fiecare utilizare.

Descoperiți întreaga gamă de produse pe pagina oficială de Facebook, profitați de OFERTA EXCEPȚIONALĂ de lansare și veți avea ocazia de a vă răsfăța pielea și simțurile într-un mod unic.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=117774597825516&set=a.109620598640916

https://www.facebook.com/photo/?fbid=117773967825579&set=a.109620598640916