- Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

1. ORAȘUL BOCȘA – UN ORAȘ CURAT!

2. CONTINUAREA MODERNIZĂRII INFRASTRUCTURII DE APĂ ȘI CANALIZARE
PRECUM ȘI FINALIZAREA ACESTEIA.
Eficientizarea infrastructurii de apa-canal din Bocșa cu sprijinul Consiliului Județean Caraș – Severin. Deblocarea tuturor proiectelor europene care sunt în implementare pe Programul Operațional pentru Infrastructură Mare.

3. DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII STRADALE ȘI PIETONALE.
Drumurile și trotuarele trebuie să fie accesibile tuturor categoriilor sociale, în special persoanelor cu dizabilități. Bocșa are nevoie urgentă de această  reabilitare a drumurilor!

4. ÎNFIINȚAREA UNUI DISPENSAR ȘCOLAR.
Sănătatea copiilor din Bocșa este o prioritate pentru mine.

5. LOCUINȚE PENTRU TINERI ȘI CAZURI SOCIALE.
Primăria va construi locuințe ANL pentru tineri, care să fie puse la dispoziția acestora în condiții foarte avantajoase, precum și locuințe sociale construite cu sprijinul Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrației.

6. DEBLOCAREA INVESTIȚIILOR PRIN ACTUALIZAREA PLANULUI URBANISTIC
GENERAL.
Astfel vom rezolva dezvoltarea mediului de afaceri și atragerea de noi investitori în Bocșa.

7. SUSȚINEREA CULTELOR.
Finalizarea bisericii din zona MFA și sprijinul tuturor cultelor.

8. REVITALIZAREA SPORTULUI ȘI RECONSTRUCȚIA STADIONULUI ”IZVOR”,
PRECUM ȘI DEZVOLTAREA ZONELOR DE AGREMENT ”LACUL MEDREȘ”ȘI ”LACUL COLȚANI”
Refacerea Stadionului ”Izvor” se va face ca o bază sportivă nouă de tip A, cu multiple facilități sportive, construcția făcându-se cu sprijinul Companiei Naționale de Investiții și prin parteneriatul cu Federația Română de Fotbal. Voi dezvolta mai multe ramuri sportive, pentru că sportul este esențial știu asta fiind fost sportiv de performanță.

9. EFICIENTIZAREA TRANSPORTULUI PUBLIC LOCAL.

10. TRANSPARENȚĂ ÎN COMUNICARE.
Fiecare cetățean trebuie să fie corect informat despre deciziile și hotărârile luate in primărie și despre cheltuirea banului public.

Vă asigur, cu ajutorul Dumneavoastră voi fi #unaltfeldeprimar, un primar care va demonstra că #sepoate dezvolta orașul, atât cu sprijinul CONSILIULUI JUDEȚEAN cât și al GUVERNULUI ROMÂNIEI!