Caraş-Severin, Romania

CARAŞ-SEVERIN – Poliţia judeţului ne informează că ieri, 29 aprilie, s-a acţionat cu efective mărite, de 250 de poliţişti, jandarmi, poliţişti locali şi militari, iar vechea minivacanţă de 1 Mai va atrage aproape 1000…

Ieri au fost aplicate 167 de sancţiuni contravenţionale, amenzile totalizând 138.215 de lei, 69 dintre ele pentru nerespectarea restricţiilor de circulaţie impuse de ordonanţele militare. În cadrul acţiunilor, au fost oprite 750 de autovehicule şi au fost legitimate 1.150 de persoane. Au mai fost aplicate 19 sancţiuni pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar alte trei pentru contravenţii silvice, în acest cadru fiind confiscată masă lemnoasă însumând undeva la 120 de metri cubi, cu o valoare de peste 35.000 de lei.

„Pentru combaterea acțiunilor comerciale ilicite, au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale, în valoare de 9.000 de lei, fiind confiscate produse alimentare și produse pe bază de clor. Tot în cadrul acțiunilor de ieri, polițiștii au constatat patru infracțiuni la regimul circulației rutiere, dintre care trei privind conducerea unui autovehicul fără permis de conducere“, transmite Poliţia judeţului.

În perioada următoare, pentru cei care nu se mulţumesc cu grătarul acasă şi vor să-l încingă prin natură, se pregăteşte o surpriză. În ea vor fi angrenaţi aproape 600 de poliţişti şi în jur de 400 de jandarmi, poliţişti locali şi militari. Aceste forţe „sunt în stradă pentru siguranța dumneavoastră, după cum ne asigură IPJ CS. Atragem atenţia că nu vor fi tolerate abaterile de la normele de convieţuire socială sau încălcările prevederilor ordonanţelor militare. În toată această perioadă se acționează cu efective mărite. Alături de structurile de ordine publică și poliție rutieră, echipele de luptători ai structurii de Acțiuni Speciale și ai Jandarmeriei se vor afla în stradă, pentru un răspuns prompt în ceea ce înseamnă asigurarea ordinii și liniștii publice“.

JCS-A.M.