149 de persoane din Caraș-Severin nu pot părăsi domiciliul! UPDATE: Testele celor trei femei sunt negative - Caon.ro

Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Aceasta este situația transmisă de Direcția de Sănătate Publică, cele mai multe persoane izolate, câte 26, fiind în Reșița și Caransebeș!

Deși încă nu se știu rezultatele testelor pentru cele trei femei care au venit în țară vineri, călătorind în avion cu hunedoreanul infectat, numărul persoanelor izolate la domiciliu în județ a crescut mult.

Astfel, la Eftimie Murgu sunt 4, la Armeniș-4, Teregova-11, Anina-7, Cornea-1, Feneș-3, Lăpusnicu Mare-1( spitalizat din 27.02.2020 la SJU Reșița unde i s-au recoltat probe pentru COVID-19 – rezultat negativ), Oravița-10, Șoșdea-5, Bocșa-17, Comorâște-1, Băile Herculane-5, Câmpia-4, Mehadia-1, Moldova Nouă-1, Prigor-1, Măru-7, Voislova-2, Cornereva-1, Răchitova-2, Doclin-5, Păltiniș (sat Rugi)-1, Domașnea-3. Așa cum v-am spus, la Reșița și Caransebeș sunt câte 26 de persoane izolate.

Șase persoane au ieșit din izolare. În carantină nu avem niciuna, iar azi se așteaptă rezultatele pentru cele trei femei, două din Anina, una din Domașnea, testate sâmbătă.

JCS-Nina Curița