Caraş-Severin, Romania

CARANSEBEȘ – Și o amendă contravențională de 15.000 de lei, atât au aplicat oamenii legii unui depozit, după ce respectiva cantitate de lemn a fost găsită în plus față de raportările oficiale!

Polițiști de la Secția 2 Rurală Caransebeș, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Timișoara, cu sprijinul polițiștilor de la Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol al Poliției județului, au efectuat zilele trecute un control la un depozit de material lemnos, cu sediul în zona Caransebeș.

„În urma verificărilor efectuate la societatea comercială în cauză, a rezultat o diferență în minus de 142,36 metri cubi de material lemnos, între stocul faptic înregistrat în evidențele societății și cel scriptic înregistrat în aplicația SUMAL 2.0. Întreaga cantitate de material lemnos, în valoare de peste 30.000 de lei, a fost confiscată, iar polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 15.000 de lei, conform Legii nr. 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice!“, se arată într-un comunicat remis redacției.

JCS-A.M.

FOTO: Arhivă