Caraş-Severin, Romania

CARAȘ-SEVERIN – Permisele de conducere ale acestora au fost reținute în vederea suspendării, cele mai multe dintre ele (7) pentru depășirea regimului legal de viteză, iar alte 4 pentru depășiri neregulamentare, fiind retrase și două certificate de înmatriculare!

Totul s-a întâmplat vineri după-amiază între orele 15 și 18, când polițiștii rutieri cărășeni au desfășurat o acțiune în sistem „cascadă“ pe DN 6, în același interval de timp cu polițiștii din Timiș și Mehedinți. Timp de 3 ore, pe drumurile din județul nostru au fost verificate peste 100 de autovehicule și au fost aplicate 114 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 34.000 de lei. În plus, au fost aplicate și 2 sancțiuni contravenționale silvice.

Și… fiți atenți la centura de siguranță și la scaunele pentru cei mici! „Săptămâna aceasta, polițiștii rutieri acționează și în conformitate cu Planul de Operațiuni Roadpol pe anul 2023, în cadrul acțiunii «Seatbelt», pentru conștientizarea conducătorilor auto și a ocupanților autovehiculelor cu privire la importanța folosirii centurii de siguranță și/sau a altor dispozitive de retenție omologate, 13 persoane fiind sancționate în cadrul acțiunii de vineri pentru nepurtarea centurii de siguranță!“, atenționează Poliția județului.

JCS-A.M.