Caraş-Severin, Romania

ADVERTORIAL. Ne-am mărturisit dragostea pentru mixerul KitchenAid de nenumărate ori, iar astăzi este o altă zi de acest gen. Dacă ați investit într-un mixer în urmă cu câțiva ani ca un cadou de ziua dvs. sau pentru a vă eleva experiența în bucătărie, probabil ați descoperit că acesta este un cadou care continuă să ofere!

Iată sfaturile, trucurile și trucurile noastre preferate de la KitchenAid pentru a obține și mai mult de la mixerul dvs. cu stand.

  1. Mărunțiți puiul și alte tipuri de carne – Mixerul dvs. nu este doar pentru coacere. În afara sezonului de sărbători, când coaceți mult, ar trebui să vă folosiți fără îndoială mixerul pentru a mărunți puiul mai mult decât aproape orice altceva. Folosiți lama de bătut pe mediu până când îl mărunțiți la consistența pe care o doriți.
  2. Piure de cartofi – dacă a trebuit vreodată să faceți piure de cartofi pentru un grup mare, chiar și cu un mixer de mână, devine obositor sau trebuie să o faceți în loturi. Mixerul dvs. KitchenAid face ca această sarcină să nu mai necesite mâinile și puteți lucra la alte lucruri în timp ce creați piureul pufos perfect.
  3. Unt cremos și zahăr – Folosiți lama de bătut (nu telul de sârmă) sau, mai bine, folosiți Flex Edge Beater. Chiar dacă untul dvs. nu este în întregime înmuiat, acesta va face treaba imediat!
  4. Alunecare ușoară – Mixerul dvs. stă sub tejghea și trebuie să îl scoateți pentru a-l folosi? Acest lucru este mai ușor dacă țineți un prosop sub el, în plus, ajută la menținerea curățeniei blatului.
  5. Păstrați curățenia – Dacă nu aveți scut de turnare, pur și simplu întindeți un prosop peste mixerul dvs. pentru a ține praful de făină sau alte stropiri înăuntru.
  6. Pinul nu se împinge înăuntru – Probabil vă vi s-a întâmplat deja acest lucru. După a doua oară, poate ați fost mai puțin leneșă în ceea ce privește întreținerea, dar pentru a remedia acest lucru, aplicați un prosop cu apă caldă peste ac și lucrați-l puțin. Apoi aplicați un mic punct de ulei vegetal. Împingeți-l de câteva ori înainte de a adăuga atașamentul. Dacă lasați lama de bătut aplicată tot timpul, faceți-vă o favoare și încercați să o îndepărtați rapid înainte de fiecare utilizare. Este mult mai ușor să o îndepărtați atunci când atașamentul este curat față de atunci când are o încărcătură de glazură de cremă de unt pe el.
  7. Spălați manual – Poate că nu vă place, dar am să vă spunem să spălați manual lamele, bolurile și accesoriile KitchenAid. Bolul de sticlă poate merge în mașina de spălat vase, dar îl puteți spăla de mână, de vreme ce le spălați și pe celelalte. Ca un economizor de timp, în timp ce vă terminați proiectul de copt, puneți apă fierbinte în bolul dvs. cu puțin detergent de vase și puneți lamele la înmuiat. Până când sunteți gata să spălați, majoritatea aluatului sau glazurii s-au înmuiat și este o treabă rapidă.
  8. Accesorii – Acest lucru nu este atât de mult ca un hack, cât o recomandare. Kitchen Aid are atât de multe accesorii utile, de la mașina de făcut paste la un spiralizator. În timp ce mixerul în sine poate ocupa o cantitate decentă de spațiu pe tejghea, acesta poate înlocui mai multe aparate de bucătărie. Faceți cercetări înainte de a cumpăra un nou storcător de fructe sau o mașină de făcut înghețată pentru a vedea dacă atașamentul KitchenAid se va potrivi mai degrabă nevoilor dumneavoastră.
  9. Depozitare – Multe dintre atașamente pot fi depozitate chiar în bol. Păstrați-le pe cele pe care le folosiți cel mai des acolo, iar pe celelalte în cămară sau în alte dulapuri, astfel încât să nu trebuiască să scormoniți după ele.
  10. Bol suplimentar – Nu este o necesitate, dar ni se pare util să avem un bol suplimentar, astfel încât să putem avea mai mult de un lucru în același timp. Câteodată, mixerul KitchenAid are o promoție pentru a obține un bol de sticlă gratuit. Dacă nu, căutați reduceri sau promoții sau adăugați unul pe lista dvs. de Crăciun!