Caraş-Severin, Romania

REŞIŢA – Vineri, 13 iunie s-a încheiat anul şcolar pentru elevii de clasa a VIII-a.

Şi chiar dacă mai sunt câteva zile până la examenul de Evaluare Naţională, tinerii au petrecut alături de profesori şi colegii din clasele mai mici, clipe emoţionante şi pline de regret pentru finalul unei perioade unice din viaţa lor.

Şi elevii de la Şcoala Gimnazială Nr. 2 din Reşiţa, alături de cadrele didactice şi conducerea unităţii de învăţământ, au marcat evenimentul special pentru absolvenţii lor. Festivitatea de premiere a debutat cu momentul în care elevii clasei a VIII-a au înmânat „cheia şcolii“, colegilor mai tineri care anul acesta au promovat clasa a VII-a. Şi cum performanţele şcolare sunt relevante la finalul anului şcolar, tinerii care au obţinut rezultate foarte bune la învăţătură în acest an au fost răsplătiţi de diriginţii lor.

Nu au fost uitaţi nici absolvenţii de anul acesta care au adus prestigiu şcolii, prin performanţa obţinută la Olimpiadele şi concursurile şcolare la care au participat. Elena Beatrice Nicola a obţinut rezultate foarte bune la Olimpiadele de matematică, fizică şi chimie. De asemenea, tânăra are în C.V.-ul şcolar două participări la Olimpiada Naţională de Matematică. Alexandra Daniela Golda s-a remarcat la Olimpiada Naţională de Limba şi Literatura Română, iar colega sa, Nicole Merima Milencovici a performat la matematică.

Lavinia Predescu

Adaugă comentariu